Sunday, January 16, 2022

El SBD Ballet neix el setembre de 2007, després d’uns anys de moltes actuacions del grup de dansa Stils. Des del 2002 els alumnes de dansa clàssica de nivell avançat de l’Escola de Dansa Stils de Sabadell han estat ballant coreografies derepertori clàssic i coreografies lliures d’alt nivell per arreu de Catalunya.

El SBD Ballet és una companyia semiprofessional integrada per una vintena d’aquests ballarins i ha estat  constituida per apropar la dansa clàssica a un públicmés ampli del que ens tenen acostumats les grans produccions de les grans companyies, sobretot a un públic infantil, per apropar-los la dansa clàssica i fer-losconeixedors d’aquest art tan antic i tan oblidat en el nostre país.


Tots els ballarins de la companyia, des dels més joves (8 anys) fins als adults,treballen durant la setmana i cap de setmana tant els aspectes tècnics com els artístics o coreogràfics de manera que els espectacles que s’ofereixen són de la màxima qualitat i professionalitat possibles. Complementen els seus estudis de dansa clàssica a l’Escola de Dansa Stils amb cursets d’estiu a l’estranger promoguts per la mateixa escola i altres activitats com expressió artística, mim, cant, música o altres modalitats de dansa com el flamenc.

  

La companyia té una sèrie d’objectius a complir i un camí llarg i dur per aquets es puguin complir. Aquest objectius són:

-donar coneixement de la dansa clàssica a unpúblic més general.
-donar oportunitats als talents de la dansa delnostre país per poder crèixer aquí i no a l’extranger.
- recuperar la cultura de la dansa acadèmica en el nostre país.
-donar una oportunitat a tot aquell que treballa amb dedicació, esforç, il,lusió i en cos i ànima per la dansa.
-construcció a llarg termini d’un futur professional pels joves dins del terreny de la dansa acadèmica.


SBD Ballet, tots els drets reservats.   |  Declaració privadesa  |  Condicions d'ús
Diseño web: DiD Associats - www.infoinitial.com